Köpa valp

Om ni är intresserade av en valp är ni varmt välkomna att skicka en intresseanmälan. Berätta lite om er själva och om er familj och vilket sorts hundliv en hund skulle få hos er. Det går också bra att ringa. Om jag inte svara lämna ett meddelande så ringer jag upp.

Ni är varmt välkomna att komma och hälsa på oss och våra hundar, också om ni bara är nyfikna och vill träffa och hälsa på en Australian Labradoodle.

Våra valpar är avmaskade, vaccinerade, chippade och dolda fel-försäkrade.

Vi kommer att finnas tillgängliga med stöd och hjälp för er hela hundens liv.

Vi säljer sällskaps/familjehundar, inte hundar för avel.

Pris för en valp är 45,000 kr ink moms.

Handpenningen vid bokning av valp: 5000 kr som inte återbetalas om man ångrar sig.

Detta säkerställer att ni som köpare vet att ni har en valp som väntar och vi vet att valpen har ett, av oss, utvalt hem att flytta till när den har fyllt 8 veckor.

Köpa valp med låneavtal

Ibland föds det en tikvalp som vi tror är något extra och vi vill ska ingå i vårt avelsprogram. Då kan ni får frågan om att köpa en valp på låneavtal. Det innebär ett tillägg i köpekontraktet som säger att uppfödaren får låna hunden för att ta 1-2 valpkullar. För varje valpkull ersätts ägaren med ett halvt valppris. Detta innebär att om uppfödaren väljer att ta 2 valpkullar har ägaren fått tillbaka hela köpesumman för valpen. Ett avtal som är mycket fördelaktigt för båda parter.

Om ni får detta erbjudande så får ni naturligtvis mer detaljerad information.