Possebos Australian Labradoodle

Välkommen till vår lilla uppfödning av mini och små medium Australian Labradoodle.

Vi, jag Susanne och min man Carl-Henrik, bor på en liten gård i utkanten av Åkersberga straxt norr om Stockholm. Förutom våra hundar finns här hästar och höns. Våra hundar är våra familjemedlemmar och lever med oss dygnet runt. Valparna som växer upp här kommer att vara väl socialiserade och vana med både barn och andra hundar, både stora och små.

Vi lägger mycket tid på att socialisera valparna och vänja dem vid olika miljöer. De får vänja sig vid olika ljud som t.ex. fyrverkerier, att åka bil, vara i skogen och i befinna sig i stadsmiljö. Det är viktigt att valparna får med sig positiva upplevelser som de sen kan bära med sig resten av livet. Därför är vi mycket noga med att allt vi gör med valparna är balanserat med deras utvecklingskurva så att varje ny upplevelse blir till positiva minnen.

Vi hanterar alla valpar en och en från tidig ålder och de får vänja sig vid att bli borstade, tittade i öronen och klippa klorna.

De är ute flera gånger om dagen för att lära sig "gå på toaletten" utomhus och för att kunna leka, träna balans och styrka, klättra och ha dragkamp med varandra.

När de är drygt 7 veckor utvärderar vi deras personligheter för att kunna matcha valparna till respektive familj.

Vårt mål är att föda upp friska, stabila och sociala hundar med bra självkänsla som sprider glädje och kärlek i sina familjer.

Vi är uppfödarmedlem både i Svenska Labradoodleklubben och i den internationella organisationen WALA. Båda organisationerna följer upp hälsotester och stamtavlor på våra hundar samt säkerställer etiken i avelsarbetet.