Milestone Alma

WALA00051879

Kön: Tik

Född: 2021-01-16

Storlek: Mini (42 cm)

Färg: Röd

Päls: Vågig fleece

Alma är en nyfiken och aktiv liten tjej. Hon älskar att leka och hitta på bus samtidigt som hon är extremt gosig och kärleksfull. Hon är intelligent, uppmärksam lättlärd och intuitiv.  Förutom att hon är söt har hon en gnistrande röd päls och mörka vackra ögon. Hennes livslust och glädje sprider sig i hela omgivningen.

Almas föräldrar kommer från en känd uppfödare i England med mycket fina blodlinjer. Alla hennes hälsotester visar mycket bra resultat precis som hennes förfäder många generationer tillbaka. 

Om allt går som planerat kommer hon att få sin första valpkull sommaren 2023. En valp efter henne kommer att sprida glädje och kärlek till alla i sin familj precis som Alma gör hos oss. Hon är ett riktigt lyckopiller.

Animosa´s Greta

WALA00076107

Kön: Tik

Född: 2021-12-15

Storlek: Mini (39 cm)

Färg: Aprikos med vit smoking

Päls: Vågig fleece

Förutom att hon är otroligt vacker är Greta den mest väna och keliga lilla tjej man kan tänka sig. Hon har en mjuk silkeslen vågig päls och stora mörka ögon som man bokstavligen drunknar i. Hon älskar sin familj och vill vara nära och till lags. Hon älskar att leka och busa men också att bara gosa och ta det lugnt.

Greta kommer från Animosa`s Australien Labradoodle i Belgien. En välkänd kennel som föder upp fantastiskt fina hundar. 

Om allt går som planerat kommer vi att para henne senhösten 2023 för att hon ska få sin första valpkull våren 2024 när hon är drygt 2 år. En valp efter Greta är värt att vänta på.