Milestone Alma 

WALA 00051879

Kön: Tik

Född: 2021-01-16

Storlek: Mini (42 cm)

Färg: Röd

Päls: Lockig fleece

Alma är en nyfiken och aktiv liten tjej. Hon älskar att leka och hitta på bus samtidigt som hon är extremt gosig och kärleksfull. Hon är intelligent, uppmärksam lättlärd och intuitiv. Förutom att hon är söt har hon en gnistrande röd päls och mörka vackra ögon. Hennes livslust och glädje sprider sig i hela omgivningen.

Almas föräldrar kommer från en känd uppfödare i England med mycket fina blodlinjer. Alla hennes hälsotester visar bra resultat precis som hennes förfäder många generationer tillbaka.

I våras fick Alma 7 st. superfina valpar som nu sprider glädje och kärlek till alla i sin familj, precis som Alma gör hos oss. Hon är ett riktigt lyckopiller.

Animosa´s Greta 

WALA 00076107

Kön: Tik

Född: 2021-12-15

Storlek: Mini (39 cm)

Färg: Aprikos/Créme med vit smoking

Päls: Vågig freece

Förutom att hon är otroligt vacker är Greta den mest väna och keliga lilla tjej man kan tänka sig. Hon har en mjuk silkeslen vågig päls och stora mörka ögon som man bokstavligen drunknar i. Hon älskar sin familj och vill vara nära och till lags. Hon älskar att leka och busa men också att bara gosa och ta det lugnt.

Greta kommer från Animosa`s Australien Labradoodle i Belgien. En välkänd kennel som föder upp fantastiskt fina hundar. Greta testades med mycket bra hälsoresultat och bär inte på några bakomliggande sjukdomar.

Om allt går som planerat kommer vi att para henne senhösten 2023 för att hon ska få sin första valpkull våren 2024 när hon är drygt 2 år. En valp efter Greta är värt att vänta på.

Zaansedoodles Grammy Maja 

WALA 00095579

Kön: Tik

Född: 2023-07-24

Storlek: Mini

Färg: Röd med vita markeringar

Päls: Vågig fleece

Maja kommer från Zaansedoodles Australian Labradoodle i Holland. Monica på Zaansedoodle är den största uppfödaren i Holland och mycket väl ansedd i uppfödarkretsar.

Maja är en förtjusande liten mini som vi hoppas på kunna ingå i vårt avelsprogram när hon blir vuxen. Det vet vi när hon har hälsotestats sommaren 2024.

Blossomdoodles Great Bellman aka Totte

WALA 00097951

Kön: Hane

Född: 2023-08-26

Storlek: Mini

Färg: Röd med vit smoking

Päls: Vågig fleece

Bellman är ett av våra framtidshopp. Han kommer från Blossomdoodles Australian Labradoodle i Holland. Blossomdoodles föder upp fantastiskt fina hundar och är noggranna i sitt avelsarbete och har ett mycket etiskt förhållningssätt i sin uppfödning.

Hans familj beskriver honom som väldigt lugn och kelig, ibland busig med en tydlig av-och påknapp. Han är stabil och orädd i nya miljöer och när han träffar okända hundar. Han är nyfiken och älskar människor.

Bellman kommer att hälsotestas i augusti 2024 och klarar han de omfattande hälsotesterna kommer han att ingå i vårt avelsprogram.

Totte bor med sin familj i Täby straxt utanför Stockholm.

Possebos Hilda 

WALA 00095122

Kön: Tik

Född: 2023-07-19

Storlek: Mini

Färg: Röd karamell

Päls: Vågig fleece

Hildas mamma är vår egen Alma och i detta fall har äpplet fallit  väldigt nära äppelträdet. Hon har samma förtjusande utstrålning och energi som sina mamma och bär på en jättefin silkeslen päls.

Hildas familj beskriver henne som gosig, tillgiven, modig och lättlärd. Hon älskar alla som kliver innanför dörren men är ändå inte påträngande. 

Om hon blir godkänd på alla hälsotester när hon fyllt 1 år så kommer hon att ingå i vårt avelsprogram och förhoppningsvis bli mamma under 2025.