Milestone Alma 

WALA 00051879

Kön: Tik

Född: 2021-01-16

Storlek: Stor Mini (42 cm)

Färg: Röd

Päls: Lockig fleece

Alma är en nyfiken och aktiv liten tjej. Hon älskar att leka och hitta på bus samtidigt som hon är extremt gosig och kärleksfull. Hon är intelligent, uppmärksam lättlärd och intuitiv. Förutom att hon är söt har hon en gnistrande röd päls och mörka vackra ögon. Hennes livslust och glädje sprider sig i hela omgivningen.

Almas föräldrar kommer från en känd uppfödare i England med mycket fina blodlinjer. Alla hennes hälsotester visar bra resultat precis som hennes förfäder många generationer tillbaka.

 Alma är ett riktigt lyckopiller.

Animosa´s Greta 

WALA 00076107

Kön: Tik

Född: 2021-12-15

Storlek: Mini (40 cm)

Färg: Aprikos/Créme med vit smoking

Päls: Vågig freece

Förutom att hon är otroligt vacker är Greta den mest väna och keliga lilla tjej man kan tänka sig. Hon har en mjuk silkeslen vågig päls och stora mörka ögon som man bokstavligen drunknar i. Hon älskar sin familj och vill vara nära och till lags. Hon älskar att leka och busa men också att bara gosa och ta det lugnt.

Greta kommer från Animosa`s Australien Labradoodle i Belgien. En välkänd kennel som föder upp fantastiskt fina hundar. Greta testades med mycket bra hälsoresultat och bär inte på några bakomliggande sjukdomar.

 En valp efter Greta är värt att vänta på.

Zaansedoodles Grammy Maja 

WALA 00095579

Kön: Tik

Född: 2023-07-24

Storlek: Mini

Färg: Röd med vita markeringar

Päls: Vågig fleece

Maja kommer från Zaansedoodles Australian Labradoodle i Holland. Monica på Zaansedoodle är den största uppfödaren i Holland och mycket väl ansedd i uppfödarkretsar.

Maja är en förtjusande liten mini som vi hoppas på kunna ingå i vårt avelsprogram när hon blir vuxen. Det vet vi när hon har hälsotestats sommaren 2024.

Blossomdoodles Great Bellman aka Totte

WALA 00097951

Kön: Hane

Född: 2023-08-26

Storlek: Mini

Färg: Röd med vit smoking

Päls: Vågig fleece

Bellman är ett av våra framtidshopp. Han kommer från Blossomdoodles Australian Labradoodle i Holland. Blossomdoodles föder upp fantastiskt fina hundar och är noggranna i sitt avelsarbete och har ett mycket etiskt förhållningssätt i sin uppfödning.

Hans familj beskriver honom som väldigt lugn och kelig, ibland busig med en tydlig av-och påknapp. Han är stabil och orädd i nya miljöer och när han träffar okända hundar. Han är nyfiken och älskar människor.

Bellman kommer att hälsotestas i augusti 2024 och klarar han de omfattande hälsotesterna kommer han att ingå i vårt avelsprogram.

Totte bor med sin familj i Täby straxt utanför Stockholm.

Possebos Hilda 

WALA 00095122

Kön: Tik

Född: 2023-07-19

Mor: Milestone Alma

Far: Belloui Moses

Storlek: Mini

Färg: Röd karamell

Päls: Vågig fleece

Hildas mamma är vår egen Alma och i detta fall har äpplet fallit  väldigt nära äppelträdet. Hon har samma förtjusande utstrålning och energi som sina mamma och bär på en jättefin silkeslen päls.

Hildas familj beskriver henne som gosig, tillgiven, modig och lättlärd. Hon älskar alla som kliver innanför dörren men är ändå inte påträngande. 

Om hon blir godkänd på alla hälsotester när hon fyllt 1 år så kommer hon att ingå i vårt avelsprogram och förhoppningsvis bli mamma under 2025.

Possebos Isa

WALA 00101918

Kön: Tik

Mor: Milestone Alma

Far: Moonlit Acres Hunk of Love ( Cooper)

Född 2024-02-23

Storlek: Mini

Färg: Röd med vita markeringar

Päls: Fleece

Isa är en förtjusande liten valp som, om hon klarar alla hälsotesterna, kommer att ingå i vårt avelsprogram och bli mamma när hon är vuxen. Isa bor med sin familj i Uppsala.

Possebos Saga

WALA 00101919

Kön: Tik

Mor: Milestone Alma

Far: Moonlit Acres Hunk of Love ( Cooper)

Född 2024-02-23

Storlek: Mini

Färg: Röd med vita markeringar

Päls: Vågig Fleece

Saga bor med sin familj i Täby och är ett av våra framtidshopp som förhoppningsvis kommer att få valpar om ett par år. Saga kommer, när hon blir lite äldre,  påbörja utbildningen till vårdhund.

Possebos Freja

WALA 00101936

Kön: Tik

Mor: Animosa´s Greta

Far: Hööks Baccus

Född 2024-03-05

Storlek: Mini

Färg: Röd med vita markeringar

Päls:  Vågig Fleece

Freja bor med sin familj i Järfälla och kommer att hälsotestas våren 2025. Klarar hon alla hälsotester så kommer hon att ingå i vårt avelsprogram och bli mamma 2026.


Qleo´s Fantastic Bauer

WALA 00103370

Kön: Hane

Mor: Hööks Glittra

Far: Belloui Moses

Född: 2024-03-30

Storlek: Mini

Färg: Röd

Päls: Vågig fleece

Bauer kommer från Qleo´s Australian Labradoodle utanför Trosa. Han är ett av våra framtidshopp och kommer att hälsotestas när han är 1 år. Om han går igenom med godkänt resultat kommer han att ingå i vårt avelsprogram och bli pappa till fina valpar i framtiden. Bauer lever sitt bästa liv med sin familj i Åkersberga.